Arcada vihkijäiset 2005

Ammattikorkeakoulu Arcada piti vihkijäiset keväällä 2005 mm suuren yleisölle, opettajakunnalle ja opiskelijoille suunnatun juhlapäivän muodossa. Iltajuhlassa esiintyi mm Acapellakuoro Fork ja heidän viimeinen numero loppui siihen että orkesteri ampui muutaman sisäilotulituseffektin jota seurasi pitkä ulkotulitus koulun jättimäisen lasiseinän / ikkunan takana. Noin 800 opiskelijaa kiljuivat lisää, lisää. Juhlailotulitus oli ikimuistoinen. Vihkijäiset kokonaisuudessaan oli Serviceservicen järjestämä.

Alla on ilotulituksen täyspitkä video. Se näyttää ilotulituksen sekä ulkoa että sisältä. Ilotulittajat seisoivat ulkona ja ja kuulivat jatkuvan jyrinän sisältä; niin valtava oli sisällä olevan yleisön huuto. Video on pitkä, joten hyppää mielellään  parhaimpiin kohtiin Noin puolessavälissä on hopeasade ikkunan ulkopuolella. Vaikka vain puolet siitä syttyi niin näky sisältä oli uskomaton.

Lataa tästä video