Elämysdesigniä

Tarjoamme erilaisia ilotulitusnäytöksiä

Häätulitus

Hääpari kuuntelee tarkkaan ”Mariota”

Ilotulituskoulu tuottaa elämyksiä jotka  sisältävät asiakkaan toivomusten mukaisen ilotulituksen. Näytös on sovitettu tapahtuman laatuun ja integroitu sen kulkuun. Tuloksessa on ideaa. Näytöstä ei voi ostaa valmiina laatikossa Kiinasta.

Ilotulituskoulu ampuu mielellään tulituksensa ”edestä” eikä piilossa puskissa.  Elämme periaatteen mukaisesti että ilotulitus ei tarkoita patarivistön asettamista maahan, sytyttämistä ja laskuttamista. Me haluamme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella elämyksen jonka osallistujat muistavat. Pitkään.

Mitä tämä tarkoittaa

  • Että häätulitus on sävelletty  hääparin mielimusiikkiin  ja tulituksessa käytetään ”hääparin värejä”. Ja luonnollisesti hääpari on mukana suunnitteluprosessissa.
  • Että tehtaanjohtaja itse saa ampua ensimmäisen pamauksen kun tehtaan vihkijäistulitus alkaa.  Ja siinä käytetään yrityksen värejä.
  • Että juhla tai vihkijäistulituksen osana on iso palava kyltti jossa on merkkivuosiluku tai yrityksen logo (katso K-Market vihkijäiset (3:50 lähtien))
  • Ilotulitus säestää kuoro tai miksipä ei torvisoittokunta (esim.  Retuperän WBK).
  • Yhdistetään ilotulitus  ilotulitus tulitanssiin
  • Yrityskokouksen lopuksi ammutaan leikiksi isolla ritsalla Angry Birds linnuilla eri esineitä. Kun joku osuu TNT-laatikkoon niin tämä räjähtää josta alkaa komea loppuilotulitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *