Osaamme musiikki-ilotulitukset

Musiikki-ilotulitus Joho-pyro, Pyronale 2011

Musiikin yhdistäminen ilotulikseen luo elämyksen jolla on hyvin korkea ”WAU” efekti. Mutta tämä pätee vain kun ilotulitus ja musiikki tukevat toisiaan ja ”puhuvat samaa kieltä”. Ilotulituksen tulee olla sävelletty musiikkiin ja tulee esittää musiikkiin synkronoituna.

 

Erikoisuutemme on kohtuuhintainen musiikki-ilotulitus.

Ilotulituskoulu on kehittänyt ainutlaatuista osaamista ja omat menetelmänsä tehokkaasti tuottaa musiikki-ilotulituksia asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Sinä valitset musiikin, me sävellämme.

Systemaattisen menetelmäkehityksen tulos on johtanut siihen että pystymme tuottamaan musiikki-ilotulituksia kohtuulliseen hintaan. Kannatta pitää mielessä että musiikissa on aina taukoja ja dynamiikkaa, joten usein musiikkitulitukseen kuluu vähemmän ruutia. Mutta musiikki-ilotulitus luo suuremman elämyksen

Erikoisilotulitukset

Ikkunatulitus ammattikorkeakoulu Arcadan vihkijäisissä 2005

Ikkunatulitus ammattikorkeakoulu Arcadan vihkijäisissä 2005

Ilotulituskoulu tuottaa myös erikoisilotulituksia. Tässä muutama esimerkki:

  •  Ikkunatulitukset eli esitys jossa yleisö on sisällä ja ilotulitus ulkona. Katso viereinen kuva ja katso myös video  ”Karaoke Lottan juhlissa”
  • Päivätulitukset.  Tällainen ammutaan tulitteilla jotka jättävät värillisiä savu vanoja tai pilviä taivaalle.
  • Sisätulitukset. Nämä ammutaan pyroteknisillä efekteillä (ns. kylmät tulitteet) tai esim. konfettitykkejä käyttäen.  Tämä on tavallista esim. konserteissa tai tuotejulkistuksissa tai televisiotuotannoissa. Ilotulituskoululla on pätevyys tuottaa sisätulituksia eli ns tehosteräjäyttäjän pätevyys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *