Ilotulitusnäytös on taiteemme

Ilotulituskoulu on yhteisö joka toimii ilotulitustaiteen tason kohottamiseksi Suomessa. Koulu suunnittelee tapahtumia johon kuuluu ilotulitusnäytös.  Lisäksi koulu järjestää koulutusta ilotulitusten tekemisessä sekä ilotulituksesta taiteenmuotona.

Ilotulituskoulu

  • Ilotulitustoimeksiannot koulu tekee Oy Emereo AB:n puitteissa, hyödyntäen yrityksen sivutoiminimeä Huoltopalvelun Ilotulituskoulu. Emereo on TUKES:n valtuuttama ilotulitusnäytösten järjestäjä Suomessa . Toiminnasta vastaava henkilö on Uffe Cederqvist.
  • Ilotulituskoulun  tiimiin kuuluu noin 30 henkilöä, joista 6 ovat vastuullisia ilotulittajia, 3:lla on tehostepanostajan paperit, ja 6 henkilöä säveltää musiikki-ilotulituksia.  Monta heistä voidaan sanoa olevan hyvin kokeneita ilotulittajia.
  • Useimmilla tiimissä on tekninen koulutus ja monella on teekkariorkesteritaustaa. Monella on vapapalokuntataustaa. Kaikilla tiimiin kuluvilla, lukuun ottamatta opiskelijoita ja eläkeläisiä, on päivätyö. Ilotulittaminen on harrastus, mikä sinänsä ei ole este ammattimaisten tulitusten tuottamiselle
  • Ilotulituskoulu toimii monen yrityksen kanssa jotka tuovat efektejä ja ilotulitteita Eurooppaan. Koulun jäsenet toimivat myös muitten yritysten ilotulittajina.

Yhteystiedot

Ilotulituskoulu
c/o Emereo Ab
Pujottelukuja 4
02700 Kauniainen

+358 (0)50 62143
info@serviceservice.fi

 

Comments are closed