Mitä tarjoamme

Ilotulituskoulu tuottaa musiikki-ilotulituksia kaikissa koko- ja hintaluokissa. Erikoisuutemme om kilpailukykyiseen hintaan toteutetut asiakkaan toiveiden mukaiset musiikki- ilotulitukset

Tuotamme ikkunan läpi katseltavia ilotulituksia, sisätulituksia ja päivätulituksia.

Ilotulitus on parhain kun se on luonnollinen osa häitä, merkkipäivää, vihkijäistä, rapujuhlaa, yritysjuhlaa, joulutoria, talvijuhlaa, uudenvuodenjuhlaa tai muun tilaisuuden ohjelmaa. Mahdollisuuksia riittää. Koulu ei ainoastaan ammu ilotulituksia vaan osallistuu tapahtumaan suunnitteluun jotta sen antama elämys olisi parhain mahdollinen.

Haluatko ilotulittajaksi ?

Lappvik FBKIlotulituskoulu kouluttaa ilotulittajia. Painopiste on, turvallisuusasioiden ja työmenetelmien lisäksi, siinä että ymmärtäisi ilotulituksen luonteen taidelajina. Miten ilotulituksesta tehdään elämys. Ilotulitusten kanssa puuhaaminen voi olla elämänikäinen harrastus joka voi tuottaa ainutlaatuisia muistoja esimerkiksi mestaruuskisojen ja kunnian muodossa.

Haluatko säveltää oman ilotulituksesi?

Häätulitu, Hääilotulitus

Hääilotulitus

Ilotulituskoulu kouluta myös kuluttajia kuinka suunnitella ja ampua ilotulituksia turvallisesti.

Tekisikö mieli omaa ilotulitusta häihin, mutta ammattimaisen ilotulituksen budjetti tuntuu liian raskaalta. Autamme sinua suunnittelemaan, hoitamaan byrokratian ja varmistamme että voitte toteuttaa suunnitelman turvallisella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *