Ilotulitus juhlistaa K-hallin vihkijäiset Hangossa

Musiikki-ilotulitus

K-Hallin vihkijäiset Hangossa

Uuden K-Hallin vihkijäiset Hangossa tapahtuvat suuren musiikki-ilotulituksen kera. Uusi halli on aivan Hangon keskustassa mutta puistoalueen ja urheiluhallin vieressä, joten tilaa riitti myös hieman suuremmille paukuille.  Hieman suppea tila kompensoitiin sävellyksessä käyttämällä koko tilan leveys sekä lisäämällä esityksen intensiteettiä. 

Sadat Hankolaiset seurasivat esitystä ja saivat nähdä kuinka kauppiaspariskunta sai aloittaa esityksen painamalla Isoa Käynnistysnappia.

Ennätyskokoinen K-kyltti päänumerona

Sadoista lanseteista rakennettu K-kyltti oli kauppiaiden erikoistoivomus. Tästä tuli isoin koulun koskaan rakentama kyltti. Sen toteutti Lappohjan VPK hämmästyttävällä tarkkuudella, ja kyltti näytti hyvin komealta kun se syttyi esityksen lopussa nosturin nokassa, korkealla ilmassa.

K-kauppiaat valitsivat musiikin

Ilotulituskoulu tuottaa yleensä musiikki-ilotulituksia musiikkiin jonka asiakas on toivonut. Tässä tapauksessa kauppiaat olivat valinneet ”Eye of the Tiger” joka osoittautui hyväksi rytmikkääksi ilotulitusmusiikiksi. Näytös alkaa hieman muunnetulla Plussamusiikilla. Valitettavasti ei olemassa tulitevalikoimasta ei löydy keltaisia putoavia tulipalloja joten palloja symbolisoi keltaiset miinat.

Tämän kokoisen hankkeen toteuttamiseksi tarvitaan paljon yhteistyöpartnereita. Ilotulituskoulu kiittää kaikkia mutta erityisesti pääsponsoreita, K-kauppiaita Mattson & Rajamäki.

Tuotannon hoiti miehemme Hangossa, Anders Augustsson ja toteutuksen joukkomme Lappohjan VPK:ssa. Skogbyn VPK valvoi.

Lenkin ladattavaan versioon videosta löydät tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *