GT-15 Ensimmäinen Ålympiaadi

   2015-08-12-20-13-18-luigi-och-moosen-bompar-vilt-328

GT eli ”Gamyhlträff” (Vanhempain tapaaminen) on teekkariorkesteri Humpsvakarin entisille muusikoille perheineen tarkoitettu kesäjuhla .  Juhlat järjestetään noin joka 5-6 vuosi, tällä kertaa 7-9.8.2015 i Käringsundin ihanassa ympäristössä Eckerössä Ahvenanmaalla. Aika monet Ilotulituskoulun jäsenet olivat tavalla tai toisella järjestelyihin sekaantuneita.

Mitalleja jaossa

Mitalleja jaossa

Tapaamisen teema oli ”Ålympiakisat” tarkoittaen että järjestelyt seurasivat klassista rakennetta: avajaiset, kilpailut ja päättäjäiset. Avajaisiin kuuluivat sekä kuinka Ålympiatuli tuli sytytettyä että päivätulitukset. Kilpailujen jälkeen järjestettiin juhlallinen banketti jota seurasi komeat iltatulitukset.

Koska kaikki tapahtui Ahvenanmaalla emme itse vastanneet ammunnasta, vaan Johan Holländer / Joho-pyro oli

Mitalineuvosto esittää

Mitalineuvosto esittää

vastuullisena. Rakensimme ja sävelsimme kuitenkin ilotulitukset, ja tämä oli kiinnostava kokemus koska koko hänen tulitevarastonsa kilpailutulitteineen oli käytettävissä. Tulos näkyy.

Alla on paitsi ilotulituksia sisältäviä filmejä myös pieni kohtaus banketista, joka vaatii selityksiä. Ålympialaisia varten oli koottu raskas torvioktetti joka mm säesti snapsilauluja. Filmissä he säestävät ”Island” nimistä laulua. He kuitenkin soittivat niin kovaa kun pystyivät ja laulamisesta ei tullut mitään kun vatsa vain tärisi suunnattomassa melussa. Tämä oli musikaalinen ilotulitus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *