Talvirieha Peuramaalla 2014

Musiikki-ilotulitus

Peuramaa hiihtokeskus Winterfest 2014

Peuramaa (hiihtokeskus Kirkkonummella) tilasi ilotulituksen Skystar:ilta talviriehaansa 25.1.2014. Oli erityinen haaste toteuttaa tämä koska tilaaja vaati vähintään yhtä hyvää tulitusta kuin Kirkkonummen keskustassa uutenavuonna, tulituksen piti olla iso, ja aikaa oli vain 5 päivää tilauksesta toteutukseen.  Kimmon kanssa  Kirkkonummelta (joka tuotti uudenvuodentulituksen) päätimme ottaa haasteen. Melko iso porukka kiinnostui haasteesta ja erityisen mieluisaa oli että kolme henkilöä viime ”ruutikursseilta” pystyi tulemaan hankkimaan käytännön kokemusta.

Musiikki-ilotulitus

Peuramaa Winterfest 2014

Itse tulitus ammuttiin melko ahtaalta paikalta mäen keskivaiheelta, ja vieressä olevan lapsimäen sivuille sijoitettiin pienempää tulitetta. Mäen päälle sijoitettiin muutama bengaalituli ja roomalaisia.  Koska meitä oli riittävän monta matkassa niin lapsimäen sivuilla oleviin ampumapaikkoihin riitti vartioita joten voitiin valmistella paikat jo ennen mäen tyhjentymistä. En tiedä kuka oli

Musiikki-ilotulitus

Peuramaa 2014 Winterfest

suuremmassa vaarassa, mäessä liukastelevat lapset vaiko reippaat palokuntalaiset jotka estivät etteivät lapset päätyisi kaivettuihin kuoppiin mäessä. Valmistelutyön aikana mäen alla käynnistyi missikisat ja kahvitaukojen tarve kasvoi kummasti henkilökunnan joukossa.

Lopputulos oli hyvä ja asiakas tyytyväinen. On kiehtovaa kuinka paljon paremman kokemuksen synkronoitu tulitus antaa. Suuri kiitos kaiki8lle jotka osallistuivat.

Kun katsoo alla olevia videoita voi vain kuvitella kuinka paljon muuta hiihtomäessä voisi tehdä Cobran teknologiaa ja hieman mielikuvitusta soveltamalla. Ehkä saamme yrittää uudestaan ensi vuonna.

Tässä on lenkki (lataamiseen sopiva)  videoon HD laatuisena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *