Lottan karaokeshow

Lotta S halusi ilotulituksen juhliinsa 15.2 i Tampereella. Koska juhlat vietettiin juhlahuoneistossa joka oli aivan keskustassa niin perinteisten ilotulitusten ampumisesta tuli liian haastavaa. Sen sijaan järjestimme Karaoke-esityksen jossa Lotta ja hänen ystävättärensä olivat pääroolissa. Juhlakansa tempautui heti mukaan ja lauloi ja taputti käsiään. Tunnelma nousi kattoon jo kun Batmansymboolit alkoivat kiertämään kadun toisella puolella olevan talon seinällä, ja kaikille selvisi että kyseessä oli jotain muuta kuin pelkkä karaokelaulanta.

Juhlahuoneistossa, joka on entinen panimo, on noin 5 m korkea ikkuna kadulle päin ja paikka on mitä mainioin ikkuna-ilotulitukseen ja illuminaatioon. Teimme esityksen Lottan toivomaan musiikkiin, Kaija Koo:n Tinakenkätyttö.  Tuloksena ihana ja yleisön kannalta todennäköisesti odottamaton stage-efekteillä höystetty, musiikkiohjattu karaokeshow.   .

Pahoittelemme että esityksen visuaalista ilmettä häiritsi ammuntapaikan yllä oleva katulamppu, jota emme hyvistä yrityksistä huolimatta saatu sammutettua. Teksti, joka ei kamerassa näy, sanoo  Lotta 40 – korjaan – 25.

Kevin ja Mara hoitivat valot ja Jenny K filmasi. Ilotulituskoulu kiittää myös Tampereen VPK:ta joka sulki liikenteen kadulla shown aikana.

Tässä lenkki HD versioon filmistä ladattavaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *