Uudenvuoden 2015 tulitus Prästkullassa, Tenhola

Musiikki-ilotulitus

Prästkulla kartano, tilaa uudenvuodentulitukselle

Ilotulituskoulu on ampunut uudenvuodentulituksia monta vuotta Prästkullassa, Tehnolassa. Kuten kuvasta näkyy laakeilla pelloilla kartanon eteläpuolella on tilaa vaikka minkä kokoisille tulitteille. Tänä vuonna olimme säveltäneet lyhyen mutta ytimekkään ilotulituksen Vera Lynnin vanhaan sota-ajan suosikkisävelmään ”We’ll meet again”

Tyylikäs 12″ tulite

Raskaat paukut sijoitettiin musiikin toiseen osioon jossa myös Vera Lynn saa mieskuoron tuekseen. 8″ ja 12″ tulitteiden löytyminen Suomesta osoittautui olevan vaikeata, ei siitä syystä että ne olisivat pannassa kaupunkialueilla, vaan koska niitä ei kukaan tuo riittävästi. Pienen hakemisen jälkeen saimme 4kpl 8″ koottua Kirkkonummen ilotulitukseen ja 3 kpl ja yhden 12″ Prästkullan tulitukseen. Alla olevassa filmissä videokameran linssi tekee katsojalle kepposen, ne pienet tiheät tulitteet lopussa ovat suuria, ja täyttävät koko taivaan mutta ne ovat oi niin kaukana, videokameran mielestä.  12″ pommi muuttui hopeasta, vihreään ja purppuriin. Komea!

Taidokasta rakentamista Lappohjan VPK:n puolesta.

Lappohjan VPK oli rakentanut kaiken etukäteen, ja loistavaa työn laatua osoitti se että kaikki toimi juuri niin kuin oli tarkoitettu. Innostunut ja kiitollinen yleisö hurrasi lähietäisyydeltä ja naapurit ja koko kylän väki seurasi esitystä ympäri peltoaukeamaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *